Skip to main content

Bedemand Kalvehave

Støtte i en svær tid

Efter et dødsfald er der mange ting, du skal forholde sig til. Har afdøde noteret sine sidste ønsker, er det typisk en stor hjælp. Er det ikke tilfældet, er det op til dig, og de øvrige efterladte, at arrangere afskeden.

Vores bedemand i Kalvehave støtter dig gennem hele forløbet.

Professionel, veluddannet bedemand

Som bedemand i Kalvehave er vi vores ansvar bevidst. Derfor er vi bedemænd alle faguddannede, og vi er naturligvis medlem af danske Bedemænd. Vi yder personlig rådgivning, og vi er nærværende i præcis det omfang, du har brug for det. Så du kan være tryg, når du vælger os til at følge din kære til det sidste hvilested.

Mange års erfaring

Alle vores bedemænd er ”gamle i gårde”. Det betyder, at vi har det store overblik i forhold til lokale skikke og muligheder, ligesom vi har indgående kendskab til Kalvehave Kirke.

Uanset om du har brug for bistand til at arrangere en traditionel begravelse eller bisættelse, eller du har særlige ønsker, kan vores bedemand i Kalvehave hjælpe dig.

Bedemand Bjarne Jannerup

Bedemand Kalvehave – I Vordingborg Bedemandsforretning på Københavnsvej sidder vores bedemand Bjarne Jannerup klar til at rådgive og støtte dig i den svære tid, der følger, når et kært menneske går bort.

Bjarne Jannerup er Vordingborg ”dreng”. Han er opvokset i byens gader, så han er stedkendt og hjemmevant. Og Bjarne har over 35 års erfaring som bedemand, og han har taget afsked med utallige borgere i Kalvehave.

Vores telefon er døgnbemandet

Har du brug for en bedemand i Kalvehave eller omegn, er vi kun et telefonopkald væk. Vi støtter og rådgiver dig hele døgnet, alle årets dage.

Du bestemmer, om samtaler skal afholdes i vores hyggelige lokaler på Københavnsvej, hos dig eller hvor du måtte foretrække det.

Vi tager os af praktikken

Vi støtter ikke alene i en svær tid, vi bistår også med hjælp til alt det praktiske. Har du brug for hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, bestilling af salmeblade, blomster og pynt eller noget helt andet, står vi til rådighed.

Kontakt os

Vores bedemand sidder klar til at hjælpe dig på 55 34 50 10.
Du kan også skrive til os på kontakt@ec1911.dk.

Du kan kontakte os hele døgnet