Skip to main content

Bedemand Præstø

Bedemand Præstø – Veluddannet og dedikeret bedemand i Præstø, sidder klar til at støtte i den svære tid.

Vi besvarer telefonen hele døgnet. Så uanset hvornår du har brug for en samtale, står vores bedemand til rådighed.

Vi er lokalkendte

Efter mange års virke i Præstø og opland, har vores bedemænd indgående viden om de lokale skikke og muligheder. Så uanset hvilken type afsked, der skal tages, har vi det bedste udgangspunkt til at rådgive dig.

Vi har gennem årene bistået ved utallige lokale begravelser og bisættelser i Præstø, og vi er omhyggelige og ærekære. Ikke to mennesker er ens, det skal begravelser heller ikke være.

Eksamineret bedemand Præstø

Alle vores bedemænd har fuldført bedemandsuddannelsen, og vi er naturligvis medlem af Danske Bedemænd. Det er altafgørende for os, at de pårørende føler sig trygge gennem hele forløbet. Vi tilbyder nærværende rådgivning, og vores bedemand er altid kun et telefonopkald væk.

Vi har mange års erfaring

Alle vores bedemænd er professionelle, og vi har mange års erfaring. Derfor kan vi rådgive dig grundigt. Vi kommer regelmæssigt i Præstøs kirker i Adelgade og Rones Banke, og vi har et nært og godt samarbejde med præsterne i kirkerne.

Hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken, eller måske tilhørte en anden trosretning, kan vores bedemand i Præstø også hjælpe. Vi har planlagt mange smukke begravelser og bisættelser for folk af andre trosretninger. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig grundigt.

Vi besvarer vores telefoner døgnet rundt

Mangler du en bedemand, der er lokalkendt i Præstø, står vi til rådighed. Vi er disponible hele døgnet, og vi tager os godt af afdøde – og af dig og de øvrige efterladte.

Og samtaler kan både holdes hos afdøde, hos dig eller i vores hyggelige lokaler.

Vi støtter dig i den svære periode

Når et menneske går bort, er der typisk mange ting at forholde sig til. Hvis afdøde har efterladt sine sidste ønsker, er det normalt en stor hjælp for de pårørende. Er det ikke tilfældet, er det de efterladte, der beslutter, hvordan afskeden skal foregå.

Vores bedemand i Præstø hjælper med at planlægge en smuk afsked, der tager afsæt i det menneske, der siges farvel til.

Vi tager os af praktikken

Vi ønsker først og fremmest at støtte dig i en svær tid, men vi hjælper selvfølgelig også med alt det praktiske. Skal du fx bruge hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, bestilling af salmeblade, blomster og pynt eller andet, er vi til rådighed.

Kontakt os

Vores bedemand Præstø sidder klar til at besvare telefonen. Så ring til os på 55 34 50 10 eller skriv til os her via kontakt@ec1911.dk.

Du kan kontakte os hele døgnet