Skip to main content

Bedemand Stege

Bedemand Stege – Søger du en veluddannet og kompetent bedemand i Stege, er du kommet til rette sted.

Vi svarer hele døgnet og har altid en bedemand siddende klar til at støtte dig i den svære tid efter dødsfaldet.

Vores bedemænd er lokalkendte. Derfor har de det bedste udgangspunkt til at rådgive dig i forhold til de konkrete muligheder i lokalområdet. Og da vi alle har virket som bedemænd i mange år, har vi bistået ved utallige lokale begravelser og bisættelser i Stege.

Eksamineret, veluddannet bedemand

Vi tager vores virke som bedemænd i Stege alvorligt, og det er vigtigt for os at de pårørende føler sig trygge. Alle vores bedemænd har gennemgået, og fuldført, bedemandsuddannelsen, og vi er medlem af danske Bedemænd. Vi lover dig personlig rådgivning, og vi er tilgængelige gennem hele forløbet, så du står ikke alene. Så når du vælger os til at følge din kære til det sidste hvilested, er du i trygge hænder.

Vi har mange års erfaring som bedemænd

Alle vores bedemænd har mange års erfaring. Det betyder, at vores viden om forskellige skikke og muligheder er stor, ligesom vi har vores vante gang i Stege Kirke.

Vores bedemand i Stege sidder klar til at hjælpe, også selvom du har forestillet dig andet end en traditionel begravelse. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig grundigt.

Vi besvarer telefoner hele døgnet

Skal du bruge en bedemand i Stege, er vi klar til at hjælpe dig. Vi støtter og rådgiver hele døgnet, og vi overlader intet til tilfældigheder.

Vi afholder gerne samtaler i vores hyggelige forretning, men vi kører også gerne ud til dig.

Vi støtter dig i den svære periode

Når et menneske går bort, er der mange ting at tage sig af. Nogle gange har afdøde efterladt sine sidste ønsker, dette er som oftest en stor hjælp for de pårørende. Har afdøde ikke efterladt nogle ønsker er det op til de efterladte at tage beslutning om, hvordan afskeden skal foregå.

Vores bedemand i Stege støtter dig og hjælper med at planlægge en smuk afsked, der afspejler det menneske, der tages afsked med.

Vi bistår med alt det praktiske

Udover at støtte dig i en svær tid, vi hjælper naturligvis også med det praktiske. Har du brug for hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, bestilling af salmeblade, blomster og pynt eller andet, er vi klar på sidelinjen.

Kontakt os i dag

Vores bedemand Stege sidder klar ved telefonen. Så kontakt os på 55 34 50 10.
Du kan også kontakte os skriftligt på kontakt@ec1911.dk.

Du kan kontakte os hele døgnet