Skip to main content

Bedemand Møn

Bedemand Møn – I Vordingborg Bedemandsforretning har vores bedemand i mange år bistået ved dødsfald på Møn.

Vi træffes telefonisk hele døgnet, og en bedemand sidder klar til at være der for dig i den svære tid, der følger.

Vores bedemænd er lokalkendte over hele Møn. Og da vi alle har virket som bedemænd på Møn i årevis, kender vi til de lokale muligheder og skikke. Derfor har vi det bedste udgangspunkt til at rådgive dig.

Veluddannet eksamineret bedemand

Vi tager vores virke som bedemænd på Møn seriøst, og de pårørende skal føle sig trygge hos os. Derfor har alle vores bedemænd fuldført bedemandsuddannelsen, og vi er selvfølgelig medlem af danske Bedemænd.

Vi tilbyder personlig og traditionel rådgivning, og vi kan altid træffes, når du har brug for det.

Mange års erfaring som bedemænd

Alle vores bedemænd er erfarne. Vores viden om lokale skikke og muligheder er stor, ligesom vi regelmæssigt deltager i begravelser og bisættelser i kirkerne på Møn.

Vores bedemand sidder klar til at hjælpe borgere på Møn. Og har du forestillet dig andet end en traditionel begravelse, kan vi naturligvis også sparre. Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig altid grundigt, så du tager de rette beslutninger.

Vores telefoner er døgnbemandet

Skal du bruge en bedemand på Møn, er vi et trygt valg. Vi støtter og rådgiver hele døgnet, og vi overlader intet til tilfældigheder. En begravelse eller bisættelse kan jo ikke gøres om.

Samtaler afholdes gerne i vores hyggelige forretning, men vi kører også gerne hjem til dig, eller hvor du måtte ønske at mødes.

Vi støtter dig i en svær tid

Når et menneske dør, er der utallige ting at huske og forholde sig til. Nogle afdøde efterlader nedfældede sidste ønsker, hvilket typisk er en stor hjælp for de efterladte. Hvis afdøde ikke har noteret ønsker, skal de efterladte beslutte, hvordan afskeden skal foregå. Vi hjælper dig med at tage de svære beslutninger, hvis du har brug for det.

Vores bedemand på Møn sidder klar til at støtte og hjælper med planlægning af et smukt sidste farvel.

Vi tager os af praktikken

Udover nærværende støtte og omsorg, hjælper vi selvfølgelig med det praktiske. Det kan fx være hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, bestilling af salmeblade, blomster og pynt og lignende.

Kontakt os i dag

Vores bedemand Møn sidder klar til at besvare dit opkald. Kontakt os nu på 55 34 50 10.
Du kan også sende os en mail her kontakt@ec1911.dk.

Du kan kontakte os hele døgnet