Skip to main content

Det siger de pårørende

 • Betinna Blangstrup
  (21. januar 2024)

  Tusind tak for al din tid og dit gode arbejde i forbindelse med Caspers fars bisættelse. Det har betydet rigtig meget. Det var nogle rigtigt hårde dage, men vi har fået det helt som vi ønskede, og vi fik givet en god afsked. Og tak for din velvilje og åbenhed over for det, der var lidt anderledes. Det har hjulpet os med en god afslutning i den svære tid.
  Med venlig hilsen Betinna Blangstrup og min kære mand Casper Blangstrup

 • Henny
  (17. december 2023)

  Kære Gorm! Af hjertet tak for den helt igennem gode måde du behandlede os på i forbindelse med vores tab af Michael. Din måde at behandle Linus på gjorde et stort og tillidsvækkende indtryk på os alle i Michaels familie. Min familie i Horsens takker også for din måde at give dem tid til at tage afsked med Michael og sende ham godt afsted med rustvognen. Omsorgsfuldt, empatisk, glimt i øjet. Du hjalp os i vores livs sværeste stund, TAK.
  Varme hilsner fra hele Michaels familie, Henny

 • Pia la Cour
  (1. november 2023)

  1000 tak igen, Gorm, for din store indlevelsesevne og meget søde måde at favne familien på. Der var plads til alle, og vi kunne ikke have ønsket os en smukkere afsked med min mor. På familiens vegne
  Bedste hilsener Pia la Cour

 • Ken Sølvhøj
  (24. august 2023)

  1000 tak for en uovertruffen håndtering.
  Det giver en enorm tryghed i en svær tid, at du er så empatisk og professionel.
  Selvfølgelig ville jeg da være behjælpelig med blomsterkortene.
  Og ja, Omsorgspleje har været helt fantastiske i deres omsorg og støtte gennem både min fars og mors hjemmehjælp, pleje, sygdomsforløb og afsked med livet
  Du er jo i en branche, hvor jeg håber, at der går laaaang tid, før jeg skal bede om din assistance. Jeg vil til gengæld ikke tøve, hvis behovet melder sig.
  De bedste hilsner – Ken Sølvhøj

 • Henriette
  (17. februar 2023)

  Hej kære Gorm.
  Først og fremmest vil jeg gerne endnu en gang på egne og mine søskende vegne takke dig for hjælpen og din fantastiske måde at være på i forbindelse med vores mor Bodils bisættelse.
  Med venlig hilsen Henriette

 • Birgit og familie
  (17. februar 2023)

  Kære Carsten!
  Mange tak for at du vejledte grundigt og sørgede for at bisættelsen af vores mor forløb helt efter vores aftale og som vores mor Constance havde ønsket sig den!
  Venlig hilsen Birgit og familie

 • Louise
  (30. oktober 2021)

  Kære Gorm. Mange tak for din søde besked og alle billederne. Det er vi alle utrolig glade for. Tak for du tog dig tid til det. Vi vil gerne sige dig stor tak for at føre os godt og trygt gennem hele forløbet i en for os meget svær tid.
  Vh Louise

 • Camilla
  (30. oktober 2021)

  Jeg takker mange gange for din gode måde at være på. En kæmpe respekt for dit gode arbejde og rare væsen.
  Mvh. Camilla

 • Bente
  (3. oktober 2021)

  Hej Bjarne. Tusind tak for hjælpen, samt din venlighed det luner i en svær tid.
  Med venlig hilsen Bente

 • Lisbeth Grubow
  (3. oktober 2021)

  Kære Bjarne. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og har sat stor pris på din hjælpsomhed.
  Med venlig hilsen Lisbeth Grubow

 • Birthe
  (3. oktober 2021)

  Tak Bjarne, du har været en stor hjælp. Vil altid anbefale dig, hvis jeg bliver spurgt.
  Venlig hilsen Birthe

 • Henrik Sunke
  (3. oktober 2021)

  Tak for en rigtig god assistance ved min fars død og bisættelse.
  Med venlig hilsen Henrik Sunke

 • Birgit Skouenborg
  (3. oktober 2021)

  Kære Bjarne. Tak for den fine måde alt blev ordnet i forbindelse med Oles begravelse, og tak for den lille folder med salmen ved graven.
  Med venlig hilsen Birgit Skouenborg

 • Kirsten
  (3. oktober 2021)

  Mange tak for en super hjælp i forbindelse med min fars død og bisættelse, det var et par hårde dage, men trods alt også nogle dage, hvor vi bagefter kunne sige, at det var lige som min far ville ha’ ønsket det, så det trods alt, også blev nogle gode dage. Stor tak til jer og Bjarne…. han var guld værd 😊 Mvh Kirsten.

 • Gurli Nielsen
  (3. oktober 2021)

  Kære Bjarne Jannerup. Jeg vil udtrykke min og mine børns store tak for den smukke handling både herhjemme og i kirken. Vi har fået mange tilkendegivelser, om hvor smuk en bisættelse Jørgen fik. Tusinde tak for din måde at være på.
  Med venlig hilsen Gurli Nielsen

 • Nina
  (3. oktober 2021)

  Hej Bjarne, tak for det du sagde og gjorde for os, det var så fint gjort alt sammen, du er en rar varm fyr med empati, og alle sagde at det var et godt valg i en svær tid. Tak for billeder, tak for bemærkningen med barnebarnets tatoer, det grinede vi af da vi sad mætte ved Præstø fjord på en bænk og snakkede om farfar, han hadede hendes tatoer, det var ok, at det lige kom der, knus fra Nina.

 • Maria Harbo
  (11. september 2021)

  Kære Gorm. Tusind tak for al din hjælp. Det har været en virkelig god og smuk dag. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afsked med vores far. Tak fordi du hjalp os med at arrangere det hele. Din vejledning igennem alt det praktiske har været uvurderlig, og din evne til at engagere dig i selv de mindste detaljer gjorde, at bisættelsen endte med – under omstændighederne – at blive en rigtig positiv oplevelse. Kæmpe tak !!  Maria Harbo

 • Barbara Østergaard
  (8. november 2019)

  Kære Gorm. Vi har været ovenud tilfredse med at bruge E. Christoffersen i forbindelse med bisættelsen af vores kære, senest vores mor. Gorm har taget utroligt godt hånd om alle praktiske gøremål i forbindelse med bisættelsen og er gået til opgaven med stor ærbødighed, samtidig med at han har været en god støtte for familien. Hos Gorm er du i gode hænder. Et stort TAK fra os.
  Med venlig hilsen Barbara Østergaard

 • Birgit Aasberg
  (8. november 2019)

  Kære Bjarne Jannerup. Jeg vil gerne takke dig meget for din professionelle og respektfulde tilrettelæggelse af Jørgens bisættelse. Det er trygt at overlade det hele til dig.
  De bedste ønsker Birgit Aasberg

 • Jette Amundsen
  (14. februar 2019)

  Til Gorm Christiansen. Hermed vil jeg og familien takke dig for en yderst omsorgsfuld og empatisk hjælp i forbindelse med Ole Amundsens bisættelse fra Vejlø Kirke tirsdag d. 5. februar 2019. Du medvirkede til, at det blev en smuk dag.
  Venlig hilsen Jette Amundsen

 • Merete
  (17. januar 2019)

  Kære Bjarne. Mange tak for din hjælp i forbindelse med Hans-Jørgens død og bisættelse. Det var utroligt fint at opleve den store ro, venlighed, hjælpsomhed og empati du kom med. Din måde at hjælpe på betød utroligt meget for mig midt i den store sorg det er, at miste Hans-Jørgen. Tak også for den meget smukke måde Hans-Jørgen blev kørt fra vores hjem den dag han døde. Det så meget smukt ud med lyset på kisten i det mørke vejr. Jeg vil til alle tider give dig de bedste anbefalinger.
  Venlig hilsen – Merete

 • Inge
  (20. marts 2017)

  Kære Gorm. Vi har alle været meget tilfredse med jeres/din assistance. Meget professionelt og med empati og lune – lige vores – og min mors- ånd. Til slut vil jeg ønske en rigtig glædelig jul og godt nytår.
  Venlig hilsen – Inge

 • Maria Winthe
  (20. marts 2017)

  Hej Bjarne. Tusind tak for din søde måde at bistå os ved Claus’ død. Du gjorde det så fint og du har fået ros fra alle kanter. Tak.
  De bedste hilsner – Maria Winthe.

 • Mette
  (20. marts 2017)

  Kære Bjarne. Tusind tak for alt hvad du har gjort for os. Jeg syntes det var en virkelig flot tale. Mon jeg må få lov og få et eksemplar af den? Det var så fint om Claus.
  Kærlig hilsen – Mette

 • Elsebeth Nielse
  (14. februar 2017)

  Kære Gorm. Tusind tak for al din hjælp og tålmodighed i en svær tid. En stor tak også fra mine børn og min søster. Det er en stor trøst for os alle, at vi kan mindes en fin tur fra Slagelse til Glumsø, og alt var på plads med hensyn til begravelsen. Jeg vil være glad for at få salmebladene. Du må gerne sende regningen, vi har endnu ikke besluttet noget med stenen, og det skal du jo selvfølgelig ikke vente på. Endnu engang tak, det har betydet meget for os, at du har haft tålmodighed og overblik.
  Med venlig hilsen – Elsebeth Nielsen

 • Merete og familien
  (14. februar 2017)

  Kære Bjarne. Jeg har ingen ord for hvor taknemlig jeg er for alt hvad du har gjort for mig og min familie. Jeg har ingen ord for hvor smuk jeg synes din tale var i kirken,og hvor imponeret jeg er over at du med følelserne uden på tøjet formåede at huske alle, uden at romantisere og uden at gå over grænsen. Bjarne jeg ved ikke hvordan jeg nogensinde skal kunne takke dig nok. Jeg ved godt det er dit job…men det her gik så meget længere end bedemand!
  Kh.Merete og familien

 • Rikke Flodin
  (5. januar 2014)

  Kære Anette. Af mit hjerte tusind tak for din omsorg for min mor og jeg.
  Med venlig hilsen Rikke Flodin

 • Lena og Julie Schorlemmer
  (5. januar 2014)

  Kære Anette. Tak for din omsorg og empati, vi følte os godt hjulpet igennem det hele. Det var meget fint og smukt i kapellet.
  Lena og Julie Schorlemmer.

 • Fru Nørgaard
  (5. januar 2014)

  Kære Anette. Tak for en meget smuk og positiv oplevelse og din fine måde at være på.
  Med venlig hilsen Fru Nørgaard

 • Johnny Thrue
  (31. oktober 2013)

  Kære Gorm. En stor og varm tak for dit hjertelige arbejde med at forestå og vejlede min familie og mig i forbindelse med Steens bisættelse  På vegne af min familie sender jeg de bedste hilsner.
  Kærlig hilsen Johnny Thrue.

 • Nina Hansen
  (31. oktober 2013)

  Kære Gorm. Med denne lille hilse vil vi meget gerne sige dig tusinde tak for din store hjælp, ved vores kære Otto`s død og begravelse. Du var en meget stor hjælp for os alle sammen, med din hjælp blevdet en uforglemmelig dag da vi måtte tage afsked med Otto, som havde en meget stor plads ialle vores hjerter.
  Med venlig hilsen hele familien Lindholm Hansen.

 • Stephen
  (31. oktober 2013)

  Dear Gorm. Just a short note to thank you very sincerely for all your help and kindness in recent times. It was of great comfort to me and you behaved so kindly and professionally. Many, many thanks.
  My best wishes Stephen

 • Alice Jørgensen
  (31. oktober 2013)

  Kære Gorm. Tusind tak for din rare måde at være på og for stor forståelse og hjælpsomhed.
  Med venlig hilsen Alice Jørgensen

 • Kitta, Lucas og Freja
  (9. september 2013)

  Kære Flemming. “Da min mor gik bort var det et kæmpe chok for mig og min familie, stod der lige pludselig på bar bund og anede ikke hvad jeg gøre, som det første skulle jeg finde en bedemand og det blev dig jeg gik ned til med det samme, havde ikke læst eller hørt om forretningen blev den fordi den lå tættest på hvor jeg bor. Da jeg kom derned og du tog imod mig følte jeg mig med det samme godt tilpas, og mærkede det var det rigtige sted, vi snakkede om forskellige ting og fik styr på det hele. Efterfølgende har du været et fantastisk menneske, både over for mig samt mine to børn, havde det ikke været for dig ved jeg ikke lige hvordan jeg skulle havde håndteret det med at forklare hvor man går hen når man går bort, den bog du udleveret har gjort stor lykke. Har følt mig tryg hele vejen igennem den svære tid jeg har været igennem takket være dig, du har været meget  ærlig og forstående , det er ikke alle jeg har været så åben over for. Har kunne komme til dig hvis der var spørgsmål eller bare havde brug for snak eller råd. Så derfor vil mig og mine børn sige tusinde tak for al din hjælp og støtte du har givet . kunne ikke ha valgt en mere fantastisk bedemand, det er ikke sidste gang jeg bruger jer, kan stærkt anbefales til andre der står i den svære situation.”
  Med venlig hilsen Kitta, Lucas og Freja

 • Jette Kloppenborg Kruse
  (9. september 2013)

  Kære Flemming. “Tak for jeres indsats omkring min Mors bisættelse. Det blev gjort med stil, og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Tak også for de fine billeder.”
  De bedste hilsener, Jette Kloppenborg Kruse

 • Rina Lauda
  (20. juni 2013)

  Kære Flemming. “Tusind tak for din assistance i forbindelse med bisættelsen af min afdøde mand. Jeg er dig meget taknemmelig for din indsats og er meget glad for at jeg valgte dig til at håndtere alt i forbindelse med bisættelsen.”
  Rina Lauda

 • Lotte Kolind
  (7. marts 2013)

  Kære Bjarne. Endnu engang tak for god bistand i forbindelse med vores mors bisættelse. Vil du også give Lonnie en tak. Hun gjorde det rigtig fint i kirken. Man føler sig fuldstændig tryg i jeres hænder. Vi glæder os til og se de billeder i har taget, når Mette har hentet dem.
  Mange hilsner, Lotte Kolind

 • Arne, Svend-Erik Martin og Anni
  (7. marts 2013)

  Kære Bjarne. Hjertelig tak til dig. Du var en stor hjælp ved vores mors bisættelse. Du har rådet os positivt, vi fik en god snak med lidt humør over en kop kaffe med kage til i vores mors hjem. Du lyttede til os, vores mor havde lavet sin SIDSTE VILJE, og det kan anbefales, da det er godt og have når man mister en man elsker. Alt vedr. bisættelsen gjorde du unikt. Kiste, blomster, urne, annonce, kirken var så smuk. Familien har talt om at det du gjorde var perfekt. Vi kan kun anbefale dig, en dag familien vil huske. Venligst og stort tak
  På familiens vegne, Arne, Svend-Erik Martin og Anni.

 • Annie og Ken Sølvhøj
  (7. marts 2013)

  Kære Bjarne. Med denne hilsen vil vi gerne takke dig for din store hjælp ved min mand Denni Sølvhøjs død og bisættelse. Min søn Ken og jeg har været meget tilfredse med din rådgivning omkring hele forløbet. Hvis nogen spørger os vedr. valg af bedemand vil vi slet ikke være i tvivl om at anbefale dig på det varmeste.
  Mange hilsner fra Annie og Ken Sølvhøj

 • Kirsten Deleuran
  (16. januar 2013)

  Kære Bjarne. “Jeg vil sige dig mange tak for en virkelig god og rar behandling af os alle heri forbindelse med min mors død og bisættelse. Det har trods et par hårde dage, været en rigtig dejlig oplevelse at få min morsendt af sted på sådan en god og respektfuld måde. Mange tak”
  Hilsen Kirsten Deleuran

 • Grethe og Lise
  (16. januar 2013)

  Kære Bjarne. “Tusind tak for din dejlige måde og være på i forbindelse med vores fars bisættelse og alt det du har gjort for os. Grethe fortalte at der lå billeder da hun kom hjem fra ferie, – også tak for det Bjarne. Håber du har det godt.”
  Mange kærlige hilsner fra os alle, Grethe og Lise

 • Finn Larsen
  (16. januar 2013)

  Kære Bjarne. “Mange tak for den smukke måde du havde arrangeret Odas sidste rejse på. Det var ualmindeligt smukt, som hun selv ville have gjort det og havde ønsket det. Mange af de deltagende syntes, at den tur hen af Skovvej var et fantastisk syn. Endnu en gang mange tak”
  Hilsen, Finn Larsen

 • Kirsten Larsen
  (16. januar 2013)

  Kære Bjarne. “Tak fordi du ordnede mors bisættelse m.m. på så smuk vis fra Fanefjord kirke. Jeg kan varmt anbefale dig.”
  M.v.h. Kirsten Larsen

 • Liselotte – Lindås, Sverige
  (16. januar 2013)

  Kære Anette. ”Kontakten med dig har fra start og til hvor vi er nu, været yderst behagelig og vi har følt os helt trygge i dine hænder”
  Med venlig hilsen, Liselotte – Lindås, Sverige

 • Gert og Lis Vinther
  (16. januar 2013)

  Kære Bjarne. “Med denne hilsen, vil vi gerne takke dig for din fine indsats ved Ritas begravelse.
  Du gjorde et godt stykke arbejde og var åben for vores ideer og andet. Det var en fin dag, lige i Ritas ånd. Vi takker hermed for et godt samarbejde. Mange hilsner og god sommer.”
  På familiens vegne, Gert og Lis Vinther

 • Morten
  (12. januar 2013)

  Kære Flemming. “Familien vil gerne takke dig for din andel i vores fars bisættelse. Vi var alle enige om at det var den perfekt dag for vores far. Det har betydet meget for vores mor at det gik stille og roligt, så hun kunne nå at gøre sig klar til dagen. Du har en stor andel i at der var styr på dagen og min mor har flere gange nævnt hvor glad hun var for dig og din væremåde. Endnu engang tak for din hjælp på denne specielle dag.”
  På familiens vegne, Morten.

Du kan kontakte os hele døgnet