Skip to main content

Bedemand Vordingborg

I Vordingborg Bedemandsforretning på Københavnsvej sidder vores bedemand Bjarne Jannerup klar til at rådgive og støtte dig i en svær tid.

Bjarne Jannerup er født og opvokset i Vordingborg. Han har trådt sine barnesko i byens gader, så han er i den grad lokalkendt, og han kan hjælpe med alt det praktiske. Samtidig har Bjarne mere end 35 års erfaring som bedemand, og han har fulgt utallige borgere i Vordingborg til deres sidste hvilested.

Veluddannet og eksamineret bedemand

I Vordingborg Bedemandsforretning tager vi vores virke alvorligt. Derfor er vores bedemænd faguddannede og eksaminerede, og vi er naturligvis medlem af danske Bedemænd. Vores rådgivning er personlig, og vi er nærværende gennem hele forløbet. Derfor kan du være helt tryg, når du vælger os til at følge din kære til det sidste hvilested.

Vi har mange års erfaring

Alle vores bedemænd er gamle i gårde. Det betyder, at vi har stor viden om forskellige skikke og muligheder, ligesom vi har indgående kendskab til Vordingborgs kirker og præster.

Uanset om du skal have arrangeret en traditionel begravelse eller bisættelse, eller du søger noget lidt ud over det sædvanlige, kan vores bedemand hjælpe dig.

Vi svarer hele døgnet

Har du brug for en bedemand i Vordingborg, sidder vi klar ved telefonen. Vi kan støtte og rådgive dig hele døgnet.

Samtaler kan både afholdes i vores hyggelige lokaler på Københavnsvej, i hjemmet eller hvor du måtte ønske det.

Vi støtter i en svær tid

Efter et dødsfald er der mange ting, man skal forholde sig til. Har afdøde noteret sine sidste ønsker, er det typisk en stor hjælp for de efterladte. Er det ikke tilfældet, er det op til de efterladte at beslutte hvorledes afskeden skal foregå.

Vores bedemand i Vordingborg støtter dig og planlægger – sammen med dig – en smuk afsked, der afspejler det menneske, der siges farvel til.

Vi hjælper med alt det praktiske

Vi støtter ikke alene i en svær tid, vi hjælper også med alt det praktiske. Har du brug for hjælp til ansøgning om begravelseshjælp, bestilling af salmeblade, blomster og pynt eller noget helt andet, står vi til rådighed.

Kontakt os

Vores bedemand sidder klar ved telefonen. Så kontakt os på 55 34 50 10.
Du kan også skrive til os på kontakt@ec1911.dk.

Du kan kontakte os hele døgnet